Ofertë pune: Kerkohet: Sanitare 2 Persona (cift) HIMARE

Kerkohet: Punonjëse / 2 Persona ( 2 Persona femer, ose Cift Burre e grua) për Mirëmbajtje dhe Pastrim në Hoteleri (HIMARE - QENDER)
( Kushtet e punes jane te mira , Dhe grupi i punes eshte i perzgjedhur, me korrektesi dhe me emer ne zone)

Kërkesat:

- Përvojë në fushën e mirëmbajtjes dhe pastrimit është e preferueshme, por nuk është e domosdoshme.
- KERKOHET QE 1 PERSON MINIMUMI TE KETE : Patentë Makine **
- Aftësi për të punuar në ekip
- Përkushtim për kualitetin dhe higjienën
- Pozicioni i disponueshëm: 2 persona Fillimisht

Ofrojmë:

- Fjetje në ambientet tona
- Kushte të mira pune
- Koleget jane te zgjedhur dhe me integritet ne pune
- Ambiente i punes eshte serioz, pozitiv & profesional dhe familjar
- Orare të favorshme për punë (12 orë) me periudha pushimesh të përcaktuara

Periudha e Punes: Fillimi: (1 Mars - 10 Prill) - (Mbarimi: 1 Tetor - 15 Nentor)Pagesë konkuruese: 600- 700 EURO/MUAJ per person 1200- 1400 EURO/muaj te 2 personat

*** Mundesi per pagese BONUS , dhe per rritje, ne varesi te performances me kohen!
*** Mund te pranohen edhe me pak ose pa eksperience

Kontaktoni vetem ne WHATS APP NE NR : 0675343979 ( JO NE TELEFONATE)
Postoi:
New Bllok +355692514030 Paga: 1,400 € 2 Korrik 2024, Sarandë