Ofertë pune: Kerkohet PJATALARESE / NDIHMESE NE KUZHINË

Kerkohet PJATALARESE / ndihmese kuzhinjer ne Restorantin me me emer ne Himare. Eshte plus po nqs ka eksperience ne trajtimin e produkteve te detit! I afte te menaxhoj fluksin e madh te punes, dhe maredheniet me koleget!


Kerkohet ne restorantin me me emer dhe me te vjeter ne Himare.
Kushtet e punes jane shume te mira.
Koleget e punes jane profeioniste, pozitive, dhe me integritet ne pune.
*MBULOHET FJETJA ne Kushte shume te Mira.
*MBULOHET ushqimi ( Mengjes, dreke, darke) !
*MBULOHEN SIGURACIONET ( Stafi ka zero shpenzime gjate, sezonit te punes)
Oraret e punes jane te favorshme: (me pushim mbas drekes) dhe orar fiks hapje dhe mbyllje sherbimi!
Pagesa eshte nga me te mirat e zones!
Ka BONUSE ne pagese ne baze te punes dhe perkushtimit!
Ofrohet Trajnim per rritjen e shpejte te professionalizmit!


Periudha e Punes: (Fillimi 10 Qershor - 25 Korrik ) - (Mbarimi: 15 Shtator - 30 Tetor)

Oret e punes 10-14 ore (Sipas fluksit te muajit te punes)
Nuk ka rendesi shume eksperienca ne pune!


Te interesuarit te kontaktojne VETEM ne Whats App me mesazh , JO ne telefonate: 0692438899
Postoi:
New Bllok +355692514030 Paga: 900 € 2 Korrik 2024, Sarandë