Ofertë pune: Vend pune operator/retention, italisht

Kerkohen Agjente Ne Gjuhen Italiane Me Ose Pa Eksperience.
APLIKONI APLIKONI APLIKONI !!
Jeni duke kerkuar nje pune me te ardhura me te larta dhe rritje profesionale ne baze te aftesive tuaja??
Jeni ne vendin e duhur. Kompania jone eshte duke rekrutuar persona ambicioze, me ose pa eksperience ne gjuhen Italiane
-Ambjent komod
-Bonuse te larta ditore javore dhe mujore
-Trajnime per personat pa eksperience,si dhe per ata qe synojne rritje profesionale te metejshme

*kontakt ne whatsapp : +33668851239
Postoi:
CCOFFICE +33668851239 Paga: 0 € 29 Prill 2024, Durrës