E humbur: Kulet e humbur tek Laguna

Pershendetje. Rreth ores 7:15 te darkes, me ka humbur kuleta tek Piceri Laguna e cila ndodhet mu perball me Piramiden. Detajet e kuletes jan keto : Ngjyre e zeze, firma eshte Balenciaga me shkrim te bardh dhe brenda saj jan dy foto dhe kartat personale. Ju lutem nese e gjeni, me kontaktoni tek numri im personal : 0699806144. Ai qe e gjen ose e ka, do paguhet nje shume monetare nese e gjen dhe me kontakton.
Kontakt:
Xhonatan +355699806144 29 Mars 2024 - 21:38:34