E humbur: Kuleta

Pershendetje me date 28 mars rreth ores 3 me ka humbur nje kulete louis vuitton ne qytetin e durresit ne zonen prane tregut te fruta perimeve brenda ne kulete kam pasur karten personale karten e bankes patenten dhe disa para. Parate le ti mbaj mjafton qe te me kthej kartat do i lutesha personit qe e ka gjetur te me kontaktoj ne numrin e telefonit 0693449314
Kontakt:
Ervis +355693449314 29 Mars 2024 - 22:25:27